Vandaag Gratis verzending
Vandaag Gratis verzending

Over ons

Waarom kiezen voor Prime Amsterdam?
Bij Prime Amsterdam nemen we ons werk zeer serieus. We streven ernaar alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die je echt helpen. Een van onze belangrijkste succesfactoren is dat al onze Prime Amsterdam-producten wereldwijd op voorraad zijn, waardoor we direct kunnen leveren op elke locatie ter wereld.

Onze missie
Onze missie is om Prime Amsterdam uit te bouwen tot een multinational. We streven ernaar om onze klanten de grootst mogelijke waarde en tevredenheid te bieden. Onze focus ligt op het voortdurend ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van onze producten, evenals het verbeteren van onze service.

Waar staan we voor?
Bij Prime Amsterdam streven we ernaar om jou de beste waarde voor je geld te bieden. We zetten ons in om je maximale tevredenheid te garanderen. Met trots presenteren we ons productassortiment op onze website. Prime Amsterdam staat niet alleen bekend om verkoop, maar we onderscheiden ons ook van onze concurrenten door middel van uitstekende service en bereikbaarheid. We denken graag met je mee en beantwoorden snel en duidelijk je vragen. Bovendien bieden we advies, zelfs nadat je je aankopen hebt gedaan. Mocht je onverwachte problemen tegenkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Onze toekomst
Onze toekomst ligt in samenwerking met jou. Samen met onze klanten werken we voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en diensten. Bij Prime Amsterdam geloven we dat door goede samenwerking en communicatie alle doelen haalbaar zijn. Daarom staat jouw tevredenheid centraal in onze toekomstplannen.


Werken bij Prime Amsterdam
Prime Amsterdam is een snelgroeiend Nederlands merk. Ons team zet zich elke dag in voor ons merk. Ben jij gemotiveerd en hardwerkend? Dan nodigen we je uit om te solliciteren bij Prime Amsterdam. Stuur een e-mail naar vacatures@PrimeAmsterdam.com en wie weet ben jij ons nieuwe lid voor 2023.