Vandaag Gratis verzending
Vandaag Gratis verzending

Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid

Bedankt om bij ons te winkelen! Wij streven ernaar om u de beste producten en diensten te bieden. Bekijk ons annuleringsbeleid hieronder om een vlotte winkelervaring te garanderen.

Bestellings-annulering

Klanten kunnen binnen 60 minuten na plaatsing een verzoek indienen om hun bestelling te annuleren. Na deze periode beginnen we onmiddellijk met het verwerken van bestellingen om een tijdige levering te garanderen.

Hoe u een annulering aanvraagt

Om binnen de periode van 60 minuten een annulering aan te vragen, volgt u deze stappen:

1. Neem onmiddellijk contact met ons op
Support@Prime-Amsterdam.com

2. Geef bestelgegevens op
- Vermeld uw bestelnummer, volledige naam en reden voor annulering.

3. Bevestiging
- Ons klantenserviceteam bevestigt uw annuleringsverzoek per e-mail. Zorg ervoor dat u deze bevestiging ontvangt om er zeker van te zijn dat uw annulering is verwerkt.

Belangrijke aantekeningen

- Annuleringsverzoeken langer dan 60 minuten: helaas kunnen we geen annuleringsverzoeken accepteren die langer duren dan 60 minuten, omdat we bestellingen onmiddellijk verwerken om een snelle levering te garanderen.
- Terugbetalingsverwerking: als uw annuleringsverzoek wordt goedgekeurd, worden eventuele kosten binnen 3-5 werkdagen terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode.
- Aangepaste bestellingen: voor aangepaste of gepersonaliseerde bestellingen kunnen andere annuleringsvoorwaarden gelden. Raadpleeg de productbeschrijving of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Wij stellen uw begrip en medewerking op prijs. Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Bedankt om bij ons te winkelen :)