Vandaag Gratis verzending
Vandaag Gratis verzending

Garantie en retourzendingen

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Bij Prime Amsterdam streven wij ernaar dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat zij bij ons hebben gekocht.
Hier zijn enkele veelgestelde vragen over ons retourbeleid:

1. wat is de terugkeerperiode?
U kunt een product retourneren binnen 30 dagen nadat u het van onze leverancier heeft ontvangen.

2. Wat zijn de voorwaarden?
- Verkeerd bestelde producten kunnen worden teruggestuurd als ze ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.
- Speciaal bestelde producten, zoals op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd.

3) Hoe lang duurt het om mijn geld terug te krijgen?
Een volledige terugbetaling zal worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode zodra we de producten hebben ontvangen, gecontroleerd en bevestigd dat ze niet zijn geopend. Alle klanten moeten contact met ons opnemen na het retourneren van het pakket en ons voorzien van tracking-informatie, zodat we de terugbetaling kunnen verwerken.
De meeste financiële instellingen hebben gemiddeld 3-5 werkdagen nodig om uw terugbetaling te verwerken.

4. Moet ik betalen voor mijn terugkeer?
Ja, alle klanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen retour verzendkosten. Wij raden u aan uw retourzending te versturen met een traceermogelijkheid, omdat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor zoekgeraakte retourzendingen.

5. Kan ik mijn product terugsturen zonder contact met ons op te nemen?
U moet contact met ons opnemen voordat u uw retourzending verstuurt, omdat het retouradres kan afwijken van het adres waar uw bestelling oorspronkelijk vandaan kwam.

6. Hoe kan ik met u in contact komen?
U kunt ons per e-mail bereiken op Support@Prime-Amsterdam.com of door onderstaand formulier in te vullen. Het team van Prime Amsterdam werkt zeven dagen per week, 24 uur per dag. Wij garanderen altijd een reactie binnen 24 uur en helpen u graag!

7. Mijn bestelling is beschadigd, wat moet ik doen?
Voor de snelst mogelijke verwerking, gelieve een foto bij te voegen die de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het artikel toont. De beste foto's worden genomen op een vlakke ondergrond waar het merk en het defect duidelijk zichtbaar zijn. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.

Als u een beschadigd of defect product hebt ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op.


We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Bij Prime Amsterdam willen we ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden we een retourbeleid aan om uw zorgen tegemoet te komen. Hieronder vindt u de details van ons retourbeleid.

Wilt u uw bestelling direct annuleren na betaling, doet dit dan binnen één uur, want de bestellingen worden binnen maximaal twee uur verwerkt

Algemene voorwaarden voor retourneren:

  1. Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 30 dagen na ontvangst van het product.
  2. Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.
  3. Vloeistoffen, zoals sommige beautyproducten, mogen niet geopend of gebruikt worden.
  4. Zorg ervoor dat u het originele aankoopbewijs of de factuur bijvoegt.

Retourprocedure in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice via e-mail op support@prime-amsterdam.com. Onze medewerkers zullen u een retourformulier toesturen. Lees de voorwaarden op het retourformulier zorgvuldig door voordat u het product terugstuurt.

Stap 2: Vul het retourformulier volledig in.

Stap 3: Verstuur uw bestelling naar het volgende adres: Name : Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street Dayone Warehouse, YinzhouQu
Country: China
Province: Zhe Jiang Sheng
City: Ningbo Shi
Zip code:315000

Zorg ervoor dat u het pakket voorziet van een track & trace-code en dat u de verzend- en bezorgkosten betaalt. U bent verantwoordelijk voor het veilig en onbeschadigd retourneren van het product.

Stap 4: Terugbetaling van het aankoopbedrag. Zodra wij het pakket in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u nog vragen hebben over ons retourbeleid of de retourprocedure, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via Support@prime-amsterdam.com. We staan klaar om u te helpen en uw ervaring met Prime Amsterdam te verbeteren.